Efter månaders planerande, mellan all plugg, jobb och deadlines och efter att planerat och planerat om sisådär femton gånger. Med resemål som har lagts till och andra som har strukits, så satt vi för en och en halv månad sedan med en färdiglaminerad reseplan. Exakt hur vi har hunnit med det vet jag inte.

För när jag ser tillbaka på det senaste halvåret så kan jag inte minnas att jag har spenderat särskilt mycket tid utanför jmk:s lokaler. Jmk - skola och under senaste halvåret även hem för trettio elever på produktionskursen. Men nu är det sommarlov. Åh, sommarlov. Längtan har aldrig varit större.
 
Jag kan inte ens börja med att räkna hur många gånger som orden: "Åh, så kul det ska bli!" har yttrats. Men, om jag skulle gissa så skulle jag tro att det är runt 43 900 gånger. And counting. För trots att vi befinner oss på Arlanda, så är det smått overkligt att ens tänka sig den resa som vi har framför oss.
 
Resan startar i Los Angeles och avslutas i New York och någonstans däremellan ska vi hinna utforska San Franciscos matkultur, festa i Las Vegas och provsmaka oss genom Napa Valleys vinsortiment. Behöver jag ens säga att jag längtar? Troligtvis inte. Men, jag säger det iallafall: JAG LÄNGTAR!!
 
Ovannämnda tjejkompisar - som deltagit i all planerande och som just nu är ute på vift någonstans på Arlanda eftersom denna flicka så illa tvunget skulle blogga - är systrarna Stephanie & Emily och Västerås-tjejen Marie. Ja, och så jag då. Och trots att vi har spenderat timtals med varandra så är det här allra första resan tillsammans. Eldprovet. Ska bli spännande att se om vi överlever.
 
Eftersom det ändå är sommarlov så kommer jag hålla datoranvändningen till absolut minimum vilket betyder att blogguppdateringarna inte kommer ske i rasande fart. Men, några tänkte jag ändå hinna slänga upp och jag ska se om jag lyckas övertala (läs: muta) någon av de andra tjejerna i tjejligan att gästblogga.
I skrivande stund smuttar jag i mig dagens första kopp kaffe, så som det ska göras. På Starbucks!
 
Väskorna är incheckade, handbagagen fyllda till bristningsgräns och om blott tolv timmar sådär så landar vi i Los Angeles. Nu ska jag joina tjejerna och spela "finns i sjön" i väntan på att klockan ska slå "boarding time".
Vi ses på andra sidan!
 
arlanda, los angeles, starbucks, tjejligan,

4 kommentarer

Parisa

09 Jun 2014 13:58

Ha det så jäkla bra nu! Ser med spänning fram emot uppdateringar och bilder på allt ni kommer att hitta på! <3

Svar: Tack Parisa!! Vet att det har varit segt med uppdateringar nu, men ska försöka få upp några innan New York. <3
Sara Sharifpour

Niclas Mankio

20 Jun 2014 20:26

Verkar inte som att ni har direkt tråkigt//Niclas

Svar: Haha det kan man definitivt säga att vi inte har! Kan knappt fatta att vi vart här i 2 veckor .snart, tiden har gått så fort. Och vi har gjort en del roliga saker och kommer göra mycket mer roligt. Kram pappa :) /emily
Sara Sharifpour

Niclas Mankio

02 Jul 2014 15:35

Hej Tjejer

Ni verkar ha en för kärlek i att krocka med saker.
Hoppas ni har det skönt och bra. Steffi och Emily
Vi hörs när ni kommit hem//Niclas

Anonym

02 Jul 2014 19:30

Verkar som att fortsatt verkar ha det bra. förutom att ni verkar ha en förkärlek för att gå in i saker//Niclas

Kommentera

Publiceras ej